Paralegal sökes till DNB Sverige

DNB är Norges största bank och har samtidigt bred internationell närvaro. Inom sektorerna energi, shipping och fiske har koncernen en globalt ledande kompetens. Koncernen är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. I Sverige har vi bedrivit bankverksamhet sedan 1995, och idag är flera av DNB:s verksamhetsområden representerade på denna marknad; DNB Bank, DNB Finans, DNB Markets, DNB Asset Management samt Autolease.

Vi arbetar cirka 400 personer på DNB i Sverige, fördelat på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om oss på www.dnb.se

Mer om DNB 
I Sverige är DNB främst en företagsbank som erbjuder anpassade finansieringslösningar till medelstora och stora företag. Vårt utbud omfattar allt från traditionell finansiering till avancerade strukturer och förvärvsfinansieringar.

Du kommer märka att trots att vi är en till synes mindre specialistbank i Sverige, är vi stora internationellt med fantastiska karriärmöjligheter. Hos oss har du möjlighet till att utvecklas både i vår nationella men även internationella organisation. Vi vet att du som anställd trivs bäst när vi tar tillvara på din unika potential och karriärmöjligheterna är därför både individuella och varierande. Här trivs du som sätter kunden i fokus och identifierar dig med våra värderingar; Modig, Ansvarsfull och Nyfiken.

Om team Legal
I DNB Sverige arbetar idag 7 stycken jurister som tillsammans stöttar affärverksamheten med frågor inom bank och finans. Vi söker nu en ny paralegal till vårt Stockholmskontor.

Vad ska du göra?
Som paralegal får man arbeta med både juridiskt arbete t.ex. hantering av bolagsformalia och enklare rättsutredningar, och praktiska kontorssysslor. Arbetet är flexibelt och omfattar ca 16 timmar i veckan.

Vem är du?
Vi söker dig som till våren läser termin 5 eller 6 på juristprogrammet.

Då vi gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. För att trivas i rollen tror vi även att det är viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig.

Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder.

Ansökan
Låter detta intressant? Din ansökan skickar du in senast 15 december. Inkludera ett personligt brev, CV och ladok-utdrag. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor? 
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av nuvarande paralegal, Elisabeth Zhou, tel. 070 883 97 84.

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Elisabeth Zhou
mob: +46 70 883 97 84

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Koncernen är sedan lång tid klart marknadsledande i Norge. Idag är flera av DNBs verksamhetsområden representerade i Sverige; DNB Bank, DNB Finans, DNB Markets samt Autolease. Idag arbetar cirka 350 personer på DNB i Sverige. Läs mer om oss på www.dnb.se


Bakgrundskontroll: DNB genomför bakgrundskontroll vid alla externa rekryteringar. Kontrollen genomförs av ToFindOut efter samtycke av kandidaten.