Finansrådgiver

DNB Personmarked Retail leverer resultater som aldri før, og vi er kåret til å ha verdens mest effektive bankkontor. Nå har vi en ledig plass på vinnerlaget! Førsteklasses rådgivning i kombinasjon med god lokalkunnskap er vår styrke. Vi ønsker at flere kunder skal komme til DNB når de trenger råd om sin personlige økonomi. Vi skal være til stede for kundene når de trenger oss, og gjøre oss fortjent til at kunden velger oss, hver dag. 

Om rollen

Din viktigste oppgave vil være å hjelpe kunden til å se muligheter og utfordringer i sin egen privatøkonomiske situasjon.

Basert på kundens behov gir du profesjonell rådgivning innen finansiering, sparing/plassering, betalingsformidling og forsikring. Vi søker deg som vet at aktivitet gir resultater. Derfor tar du ansvar for hyppig kontakt med kunder – både eksisterende og nye. Det er typisk deg å omfavne gode digitale løsninger, og du hjelper våre kunder med å ta dem i bruk. Du deler kunnskap med dine kolleger og forstår at et tett samarbeid med DNB kundesenter, Private Banking, Bedriftsmarkedet og DNB Eiendom skaper mer fornøyde kunder. 

Din bakgrunn

  • Du har stor interesse for personlig økonomi
  • Du har erfaring fra kunderettet arbeid og salg
  • Kredittkompetanse er en fordel
  • Autorisasjoner innen forsikring (GOS) og kreditt (KRD) er obligatorisk i stillingen. Det kreves at du gjennomfører og består de nødvendige autoriasasjoner innen rimelig tid etter ansettelse. Du kan lese mer om ordningene her

Om deg

  • Du forstår hva som er viktig for den enkelte kunden og du tør å utfordre og å være ærlig med kunden - fordi du vet at det gagner kunden
  • Du kommuniserer godt og trives i en salgsrolle
  • Du griper muligheten for salg gjennom å få frem andre perspektiver og nye løsninger gjennom kunnskapsdeling med dine kunder
  • Du er komfortabel med å diskutere og forsvare pris og rente
  • Du jobber strukturert, holder det du lover og følger opp dine kunder

 

Fylke:
Akershus
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
22.11.2018
Arbeidssted:
Follo
Kontaktpersoner:
Karen Marie Sæther-Larsen
mob: 909 24 634

DNB har i dag et sterkt fotfeste i det norske personkundemarkedet. Vi har over 2 millioner personkunder og i 2016 hadde vi over 280 mill kundebesøk i mobil, app, chat, bankkontor og nettbank. Vi har god lønnsomhet, en stor kundebase, et bredt produkt- og tjenestespekter og meget sterk distribusjonskraft. Vi møter over 5 millioner kunder hver uke i alle våre kanaler – et godt grunnlag for fremtidig vekst. Å være best på kundeopplevelse uansett hvor vi møter kunden er den aller viktigste kampen fremover.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.