Har du mot og vilje til å ta grep som løfter våre leveranser til kundene?

Software Engineers

DNB ønsker å være helt i front på teknologi og digitale banktjenester, og vi er alltid på jakt etter å skape nye, innovative tjenester for kundene våre.

I DNB jobber vi bredt og målrettet med å omdanne banken til å være en teknologibedrift med banklisens og bli en av Norges mest spennende Digitale arbeidsplasser.

Seksjonen eSolutions og Output Management er DNBs ansikt ut mot kunden og eier derfor en av de mest virksomhetskritiske plattformene i DNB IT. Seksjonen har det helhetlige ansvaret for utvikling, forvaltning og drift av alle applikasjoner på DNBs kundeplattformer. Leveransekraften ligger i agile team, som har totalansvar for applikasjonenes livssyklus.

Vi ønsker å styrke seksjonen med Software Engineers som er lidenskapelig opptatt av å bygge kreative, høy-kvalitets softwareløsninger som følger gode kodestandarder med rett teknisk design og på riktig teknologi.

De vi søker har god forståelse for forretningsmessig kontekst og krav til produktene som utvikles. Vi etterstreber tett dialog mellom ulike interessenter fra idé til leveranse og Software Engineer vil være deltakende i å utforme løsninger i samhandling med mange deler av konsernet.

I de sentrale utviklingsoppgavene er Software Engineer ansvarlig for både koding og testing ved testdrevet utvikling. Dette inkluderer å sikre og støtte drift, overvåking og videreutvikling av våre produkter, samt proaktivt vedlikehold og refaktoring.

Med en jobb hos oss blir du sentral i arbeidet med å sikre de beste kundeopplevelser, i et av Norges største og mest spennende IT-miljøer.

Vi søker deg som tar eierskap til og har stolthet i eget arbeid, som samarbeider godt og har gode kommunikasjonsevner. Du er nysgjerrig, utfordrer oss, er endringsvillig og pådriver for kontinuerlig forbedring. Du tar initiativ, er drivende og ønsker å dele kunnskap med dine kollegaer.

 • Du har god programmeringskompetanse og dyp teknologiforståelse, gjerne på både front-end og back-end. Du har evne til å skrive vell-designet og testbar kode som kan integreres godt med eksisterende applikasjoner og teknologi.
 • Du har evnen til å eksekvere gjennom hele Systemutviklingsprosessen (SDLC) og har god kompetanse på å designe og kommunisere gjennom flytdiagram, UX skisser og tilstrekkelig dokumentasjon for å definere krav og forventet utfall av leveranser.
 • Du har god kundeforståelse og ønsker å påvirke valg for fremtidens DNB, samtidig som du har erfaring med varianter av utviklingsmetoder som agil, fossefall og DevOps.
 • Du har høy IT sikkerhets- og risikoforståelse og tenker drift og systemkvalitet i dine leveranser.
 • Erfaring med å jobbe i et multi-vendor miljø er ikke det en ulempe.

Kompetanse innenfor områdene nedenfor er spesielt interessante for oss:  

 • Cloud (eks AWS)
 • Java (eks bruk av Spring rammeverk)
 • REST, MQ, JDBC
 • React JS, Angular JS
 • Javascript, Styling / CSS, HTML               
 • Mobilutvikling (iOS/Android)

Erfaring i bruk av verktøy som Git/Jira 
Agile arbeidsmetodikk (Scrum, Kanban, Testdrevet utvikling)

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen så vil vi oppfordre deg til å søke hos oss.

Fylke:
Hordaland
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
20.11.2018
Arbeidssted:
Oslo og Bergen
Kontaktpersoner:
Jens-Åge Ellingsund
mob: 93226370

Torbjørn Ovnerud
mob: 95740035

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av Semac. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.