IT Security, Quality & Risk

(Senior) Fagspesialist, IT risiko- og sikkerhetsanalyse

Bank og finans gjennomgår nå en utrolig spennende endring. DNB tar aktivt del i å definere fremtiden for finansielle tjenester og går i retning av å bli et ledende teknologifirma med banklisens.

IT Security, Quality & Risk har ansvar for IT-sikkerhet i DNB. Divisjonen skal operasjonalisere DNBs IT-sikkerhetsstrategi, bygge og vedlikeholde ITs risikorammeverk, ha totalansvar for konsernfelles IT-sikkerhetsløsninger, håndtere angrep mot konsernets digitale tjenester og kanaler og sikre at konsernet etterlever relevante lover, forskrifter og andre krav innen IT.

IT Risk and Security Center gjennomfører ulike risiko- og sikkerhetsanalyser for bankens IT-løsninger og er således sterkt involvert i arbeidet med å skape fremtidens banktjenester. Seksjonen deltar i prosjekter og arbeidsoppgavene er mange og utføres i høyt tempo. Her søker vi deg som kan risk management, besitter kunnskaper om skyløsninger, er god på verktøystøtte for risiko og sikkerhetsanalyser, kjenner til metodikk og prosesser rundt slike analyser og er god på å kommunisere om risiko og sikkerhet. Vi ser nå etter en (senior) fagspesialist på IT risiko- og sikkerhetsanalyser til å bli med på laget.

Du burde søke denne stillingen hvis du

 • Ønsker å jobbe med noen av de mest ambisiøse og utfordrende IT-prosjektene i Norge
 • Vil bli en del av Norges største sikkerhetsmiljø innen bank og finans
 • Synes det er spennende å løse komplekse sikkerhetsmessige utfordringer og designe gjenbrukbare moduler
 • Liker å lete etter nye måter å løse sikkerhetsutfordringer
 • Er genuint opptatt av å hjelpe både IT og forretningssiden med å forstå hva som er de sikkerhetsmessige utfordringene, analysere hvilke muligheter de har for å redusere risiko og følge opp en beslutning helt frem til implementering.

Kompetanse

 • Høyere, relevant utdanning på universitets-/høgskolenivå eller lang relevant arbeidserfaring
 • Kunnskap om DevOps og Agile metoder
 • Kunnskap om sikkerhets- og risikoanalyser
 • Svært god kunnskap om IT og IT-sikkerhet
 • Ønskelig med relevante sertifiseringer, slik som ISO27001, IRAM, ITIL e.l.
 • Kjennskap til ulike krav som for eksempel GDPR, PSD2 og eIDAS
 • Kjennskap til ulike løsninger innen bank og finansbransjen er en fordel

Vi tilbyr blant annet

Konkurransedyktige betingelser, et sterkt akademisk fagmiljø og gode karrieremuligheter. I tillegg har vi gode pensjonsordninger, forsikringer, fritidsboliger i Norge og utlandet, aktiviteter innen sport, kultur og en rekke gode rabattordninger.

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
25.11.2018
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Steinar Birkeland
mob: +47 48133157

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av Semac. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.