DNB Markets Graduate 2018

Ønsker du å være med på å ta Norges største meglerhus inn i fremtiden?

Finansbransjen har gjennomgått en enorm digitalisering de senere årene. Kundene har blitt selvbetjente og de ønsker skreddersydde løsninger. Bankene konkurrer ikke lenger bare seg i mellom. Nå må vi også konkurrere med store og små teknologiselskaper på tvers av landegrensene når det gjelder å skape de beste kundeopplevelsene. Derfor må vi jobbe hardt for å ligge i forkant!

DNB Markets Graduate:
DNB Markets er Norges største meglerhus med betydelig internasjonal tilstedeværelse. Vi leter etter kandidater til vårt Graduate program, spesielt innen Fixed Income, Currencies and Commodities (FICC). FICC tilbyr et bredt spekter av tjenester, blant annet risikostyring av valuta, renter og råvarer, megling av obligasjoner/sertifikater, makroanalyse og kredittanalyse.

Som Graduate i DNB Markets deltar du i konsernets Graduate program samtidig som du raskt bygger spesialistkompetanse og får jobbe i et markedsledende ekspertmiljø i Markets. Her vil du fra første dag få utfordrende oppgaver og lære mye underveis. Det første året vil du få delta på et godt faglig og sosialt program sammen med de andre graduatene i DNB. Du vil også få en mentor som skal hjelpe deg i å lykkes i tillegg til støtte fra dyktige arbeidskollegaer.

I løpet av det ettårige Graduate programmet får du:

  • En spennende og lærerik start på karrieren
  • Være med å forme morgendagens DNB
  • Lære om konsernets verdiskapning, strategi og hvordan vi jobber med innovasjon
  • Egen mentor
  • Et verdifullt nettverk
  • Gode personlige og karrieremessige utviklingsmuligheter

Hvem ser vi etter:
Vi ser etter nyutdannede med ulik bakgrunn og erfaring. Vi forventer at du har utdannelse på mastergradsnivå innenfor økonomi/finans, matematikk, statistikk eller ingeniørstudier, gjerne kombinert med teknologisk forståelse og/eller programmeringserfaring. Videre at du har et sterkt ønske om å lære mer om arbeidet i et meglerhus, en sterk kvantitativ forståelse og har sterke akademiske resultater å vise til.

Vi trenger både spesialister og generalister til å forme fremtidens meglerhus, spesielt har vi behov for ny kompetanse og personer med evne til å anvende teknologi på områder hvor vi jobber med finansiell analyse, megling, modellering og forretningsutvikling.

Vi vurderer søknader fortløpende. Husk å legge ved karakterutskrift/vitnemål.

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
24.09.2017
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Helge Grytnes (FICC)
mob: 913 86 699

Kristine Storaas (DNB Graduate program)
mob: 924 43 030

Marte Jonsrud Dille (Rekruttering)
mob: 980 29 069

DNB Markets er landets største verdipapirforetak og ledende aktør innenfor områdene valuta, aksjehandel og andre investeringsprodukter, corporate finance, verdipapiradministrative tjenester og analyse. DNB Markets har meglerbord i 11 byer i Norge og kontorer i Stockholm, London, New York, Houston, Singapore og Shanghai.


Bakgrunnsjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnsjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.